Let sommer middag <3

Jeg bedømmer.. 3 luksuriøse hoteller <3

Da der har været mange lækre ophold gennem det sidste års tid,  har jeg udvalgt 3 særlige hoteller hvor jeg så bedømmer dem hver især.

Måske det kan hjælpe dig, der måske er på udkig efter et lækkert ophold og en god oplevelse <3

Fra Kokkedal Slot

Fra Kokkedal Slot

Jeg bedømmer ud fra hotellets –

  • Køkken
  • Faciliteter
  • Service
  • Værelser
 Comwell Borupgaard
71316
Jeg nyder altid mine ophold på Borupgaard. Under det seneste ophold hos dem, havde jeg booket den øverste Suite (4. sal) i anledning af min søde Mor havde fødselsdag <3
  Køkken – Borupgaard´s køkken overasker altid. Man har været der utallige gange og tror man har smagt på alt hvad de kan, men dér tager man grueligt fejl! Deres køkken følger altid årstiden og råvarerne er af højeste kaliber. Det er en oplevelse for sig selv, bare at være i deres fantastiske restaurant <3 Derudover har de en lækker bar & en overdådig morgenbuffet, der får dig til at falde bagover med deres store udvalg
Lidt fra morgenbuffeten

Lidt fra morgenbuffeten

  Faciliteter – Borupgaard har mange lækre ting at byde på. De har bl.a. en kæmpe spa-afdeling med alt lige fra Relax Sauna, Kuldegys, Rain Sky, SaunaGus, Jacuzzi indendørs og udendørs. De har en lækker Fitness-afdeling hvor du kan træne under dit ophold. Naturen kan nydes med en hyggelig tur igennem deres smukke park <3
Mor nyder den udendørs jacuzzi

Mor nyder den udendørs jacuzzi

  Service – Perfekt service, altid god behandling og man er godt informeret som gæst <3
  Værelser – Borupgaard er enormt dygtige til at have en moderne  indretning og nogle lækre møbler. Dog kunne de måske skrue lidt ned for farverne. Der er meget Lilla, Limegrøn & Orange. Det synes jeg personligt er lidt for
dominerende farver sammensat.

Lidt fra Suiten

Lidt fra Suiten

Kragerup Gods
Hovedbygningen på Kragerup Gods

Hovedbygningen på Kragerup Gods

Åh Kragerup har jo en lidt særlig plads i mit hjerte, eftersom jeg blev gift i deres smukke parkhave <3
Kragerup Gods giver dig en ret særlig royal stemning. Jeg nyder at afholde mine interwievs, forretnings-møder mm. derude.  Sidste overnatning må være fra brylluppet i deres brudesuite <3
  Køkken – På trods af deres lille køkken levere Kragerup´s dygtige kokke den lækreste middag til dig og den du holder af. De har sågar oksefilet af egen Højlands kvæg! Der er meget autentiske omgiveler associeret med køkkenet, bl.a. kan man opleve at kokken går ud i parkhavens fine urte-bed og plukker friske råvarer til din ret. Eller måske et par friske roser til at drysse din dessert med rosenblade <3 Her vågner du også op til en lækker morgenbuffet i den hyggelige restaurant.
Jomfruhummer <3 MUMS!

Jomfruhummer & kaviar SÅ lækkert <3

  Faciliteter – Kragerup Gods byder naturligvis på deres meget omtalte Go´ High i trætoppene. Det kan bestemt også anbefales! Der er også mulighed for en dukkert i deres lækre pool, eller en tur i Saunaen. De smukke stuer i hovedbygningen er så skønne, at det er en hel særlig oplevelse <3
Der er også mulighed for –  Mountain Bike, Walk On Water, Fodbold Golf, Bueskydning & mange andre aktiviteter under dit ophold. Det er umuligt at kede sig <3
Poolen

Poolen

Service – Du er altid godt opvartet på Kragerup Gods. Tjenerene giver lige den ekstra service, man ikke møder mange steder! <3
Værelser – Smukke rustikke værelser med romantiske undertoner. Antikke møbler og smuk udsigt <3
sengen fra Brudesuiten <3

sengen fra Brudesuiten <3

 

Kokkedal Slot
Hovedbygningen

Hovedbygningen

Når du ankommer på Kokkedal Slot er det som at træde ind i et eventyr, og du er prinsessen!
Du glemmer alt hverdags relateret og føler dig helt særlig <3 Sidste besøg på Kokkedal Slot var Privat/Buisness relateret. Det var egentlig i anledning af min mand, Ronnie´s fødeselsdag. Men et fotoshoot kom ud af det blå, da jeg for sjov havde pakket min brudekjole & en smuk brudebuket fra skønne Østervang Blomster <3
12179335_1202999776383693_1145752990_n
Køkken – Udsøgt middag i deres smukke restaurant i Slotskælderen omgivet af flotte udskæringer. Særlige retter som Hummer Tarteletter gør at de træder i en særlig karakter. Lækker sammensætning! Foruden det skiller Kokkedal Slot sig ud ved at have en helt særlig morgenbuffet hvor du kan bestille varme retter som pocherede æg serveret m. Hollandaise sauce! MUMS.
 Du finder alt hvad hjertet kan begære på buffeten, mini rundstykker, utallige toppings til din yoghurt/skyr. Kæmpe frugtbuffet.
12182237_1202999769717027_1021731577_n
Faciliteter – Kokkedal Slot byder på en fænomenal Spa-afdeling hvor man kommer ind par-vis. Det er utroligt eksklusivt! De tilbyder spa-behandlinger, Yoga programmer og mange skønne pleje produkter i spa-shoppen<3
Man kan også spille Golf, tage på en spændende tur i Helikopter!
12177760_1203036806379990_1579451703_n
Service – Serviceniveauet er højt, måske endda for højt? De har en ansat til at åbne døren for folk, hvilket jeg personligt nok synes er lige en tand for snobbet. Ellers mangler man bestemt ikke noget! Søde tjenere.
Værelser – Behøver jeg sige at værelserne er eventyrlige? WoW! Smukke værelser med flotte lyse nuancer.
12178230_1202999803050357_681767735_n
Tak fordi du gad at se med <3
Love <3 Maria Rosenkvist

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Let sommer middag <3